معرفی سرویس های وبلاگ نویسی
در این مقاله من سعی کرده ام تمام سرویس های ایرانی وبلاگ نویسی رو معرفی کنم البته سرویس هایی که فعاله و کار میکنه. اکثر ما چند تا سرویس معروف رو فقط میشناسیم و شاید ندونیم کلی سرویس ایرانی خوب داریم ( این خوب بودن رو نیاز شما تعیین میکنه.)
انتخاب یک سرویس خوب برای وبلاگ نویسی امری حیاتیه. اگر میزبان نوشته ها و محتوای وبلاگ شما، دارای کیفیتخوبی نباشه، زحماتی که برای نوشتن گذاشته اید رو می تونیم هدر شده تصور کنیم. اگر می خواهید به وبلاگ نویسیبه عنوان یک حرفه نگاه کنید، لازمه ابتدا سرویس های وبلاگ دهی رو بشناسید سپس یکی رو مطابق با نیازتون انتخاب کنید.
انتخاب سرویس برای افراد متفاوت است. البته این واضحه که هرچه خدمات سرویس وبلاگ دهی بیشتر باشه، بهتره.
بلاگفا
از سرویس های مشهور وبلاگنویسی ایران هست که بخاطر سادگیش شهرت خیلی خوبی پیدا کرده. امکاناتش حرفهای نیست .یکی از معایب بزرگش، محدودیت های زیاد برای کاربره.
وبلاگ محیطی متعلق به کاربر هست که هرچیزی که بخواد باید بتونه توش بزاره و البته در قبالشون پاسخگو هم باشهاما بلاگفا در این خصوص زیاد خوب عمل نکرده و گذاشتن خیلی از کدها مثلا تبلیغاتی ها رو ممنوع اعلام کرده. اما برایکاره ای ساده
مثل خاطره نویسی و ... میتونه خوب باشه، چون بسیار ساده و روونه.
میهن بلاگ
این سرویس جزء بهترین ها و پیشرفته ترین هاست. همیشه در حال بروز رسانی هست و امکانات بهتری نسبت بهبقیه سرویس دهندگان ارائه میکنه.
. این سرویس توسط تیمی پشتیبانی میشه که دو سایت بزرگ cloob.com و aparat.com رو اداره میکنن؛ تیمبسیار حرفه ای و بزرگ که بزرگترین سایت های ایران رو طراحی کردن.
میهن بلاگ بسیار قدرتمند هست خصوصا از وقتی که تیم مدیریتیش تغییر کرده و برای وبلاگ های حرفه ای کاملامناسبه. البته یه ویژگی خاصش اینکه امکان حذف کامل تبلیغات رو از وبلاگتون میده (بشرطی که وبلاگتون بروز باشه) اخیرا مقداری فضا هم به وبلاگ هاش میده.
بی انصافیه اگه نگیم که پشتیبانی میهن بلاگ هم همچون بلاگ اسکای بسیار قدرتمند و قوی پاسخگوی کاربرانشهست. در کل، میهن بلاگ رو میشه یکی از بزرگترین های وبلاگدهی در ایران دونست.
پرشین بلاگ
تنها افتخارشون اینه که اولین سرویس دهنده وبلاگ فارسی هستن . با توجه به مشکلات اخیرش کمتر کسی بهش اعتماد میکنه . امکان بروزرسانی وبلاگ با استفاده از SMS رو هم دارند.
پرشین بلاگ به عنوان اولین سرویس دهنده ی وبلاگ فارسی زبان با آدرس persianblog.com از خرداد ۸۱ آغاز به کار کرد پس از گذشت چند سال در سال ۸۶ این دامنه به سرقت رفت و از آن پس پرشین بلاگ با آدرسpersianblog.ir به فعالیت خود ادامه داد. هر چند پرشین بلاگ همواره در سالهای اخیر سرویس دهندهای ساده و کم امکانات محسوب میشد اما در ماههای اخیر امکانات متنوع و منحصر به فردی از جمله نمایش زندهی امار در پنل مدیریت وبلاگ و امکان Like زدن در وبلاگها برای خوانندگان هر وبلاگ فقط خوانندگانی که در پرشین بلاگ عضو باشند را ارائه داده است .پرشین بلاگ از یکی از اولین سرویس هایی هم بود که فضای رایگان برای آپلود عکس رو در اختیار کاربرانش میزاشت.
بلاگ اسکای
امکانات جالبی داره ، و میشه گفت جزء پیش کسوت هاست.
بلاگ اسکای دومین سرویس دهندهی وبلاگ فارسی زبان است که از فروردین ماه سال ۸۲ ( تنها چند ماه پس ازتاسیس پرشین بلاگ) اغاز به کار کرد و تا به امروز در مقایسه با سایر سرویس دهندههای با سابقهی وبلاگ فارسیزبان با فراز و نشیب کمتری مواجه بوده است.
چندی پیش با به روز رسانی خودش، امکاناتی در حد وردپرس و بسیار بالاتر از بلاگر هم اضافه کرد. اما نکته مهم سابقه هست. همینطور که گفتم، بلاگاسکای دومین سرویس قدیمی در ایران هست که بیشتر از 7 - 8 ساله در حالارائه سرویس هست. این یعنی اینکه قابل اعتماده.
یکی از مهمترین امتیازات بلاگ اسکای، احترام به کاربرای مختلف هست. در وبلاگ مدیران بلاگ اسکای، تمامی سوالاتشما با جواب تایید میشه (چه از ایمیل چه از وبلاگ مدیران)
بلاگ اسکای برای حل مشکل فضا هم چاره اندیشی کرده و از عید 89 به تمام کاربرای بلاگ اسکای 300 مگابایتفضای رایگان برای آپلود هر فایلی که دوست داشتید میده که طی چند وقت اخیر حجم 300مگابایت رو به 5 گیگافزایش داده.
یه امکان جالبش، آمارگیر حرفهایش هست. لازم نیست از هیچ آمارگیری دیگهای استفاده کنید، چون خودش یهآمارگیر حرفهای به شکل داخلی داره. فقط کافیه فعالش کنید.
بیان )بلاگ دات ای ار(
بلاگ دات آی آر توسط گروه بیان اداره میشه (این گروه چندی پیش مسابقه بینالمللی برنامه نویسی رو برگزار کردهبود و خودش رو در سطح جهان مطرح کرد.) این سرویس وبلاگ بسیار نرم، پرسرعت و البته امن هست. اگرچه کهتقریبا جوون هست و عمر زیادی نداره ولی نشون داده که میشه بهش اعتماد کرد.
از قابلیت این سرویس میشه به آدرس زیباش اشاره کرد. کوتاه و دلچسب مثلYOU.blog.ir :
همینطور میتونید تبلیغات هارو از وبلاگتون کامل حذف کنید. خیلی انعطاف پذیره و تقریبا هرگوشه وبلاگ رو میتونیدتغییر بدید . فضای رایگان برای آپلود فایل و عکس هم میده و اگه حجمتون تموم شد براحتی میتونید حجم بیشتریخریداری کنید. (حجم اولیه رایگانه و خوب هم هست)
معمولا ثبتنام در این سرویس نیازمند داشتن دعوتنامه هست.
نصب وبلاگ بر روی دامنه و اضافه نمودن برخی از امکانات به وبلاگ با پرداخت مبلغ مختصری امکان پذیر است که با توجه به امکانات فوق این هزینه بسیار ناچیز خواهد بود .
رز بلاگ
امکاناتش نسبت به بقیه سرویس های وبلاگ دهی بهتراست.
ادم وقتی یه سایت تو رزبلاگ داره،بیشترفکر می کنه یه سایت مستقل داره تا وبلاگ.
تازه یکی از امکاناتش اینه که می تونی عضوگیری کنی و انجمن رایگان واسه سایتت راه بندازی.
پارسی بلاگ
چند وقتی هست که بخش مدیریت رو باز سازی کردن تا ساده تر بشه. همچنین قسمت نظراتش با استفاده از ajaxساخته شده.
آفتاب لاگ
اختصاص 200 مگابایت فضا جهت ذخیره سازی فایل ها ، امکان نمایش مطالب تنها به برخی از کاربران و امکان انتقالمطالب از سرویس دهندگان دیگر از جمله امکانات این سرویس دهنده است.
آرپا بلاگ
اگه دوست دارید کنار وبلاگتون یه انجمن هم راه بندازید و امکاناتی مثل ، آپلود تصاویر و نمایش بصورت slideshow میخواهید از این سیستم استفاده کنید.
mg-blog
این سرویس دهنده هم امکاناتی مثل آپلود تصویر ، پادکست و اس ام اس میده.
حقوقدان
اگه شما یه حقوقدان هستید و قصد راه اندازی وبلاگ دارید پیشنهاد میکنم از این سرویس استفاده کنید.
جوان بلاگ
سیستم دنبالک ، فضای نامحدود ، پادکست ، بروزرسانی از طریق موبایل ، انجمن گفتگوی اختصاصی از جمله امکاناتیهست که به کاربراش میده.
زنده رود
میتونه در دوحالت باز و فشرده وبلاگ ها رو نمایش بده ، دومگابایت فضا هم در اختیارتون میزاره و میتونید ازچرکنویس استفاده کنید) متنی رو بنویسید و در آینده در وبلاگ قرار بدید (
بلاگ آلفا
تازه کاره. کمتر از 300 کاربر داره و فعلا 35 قالب استاندارد براش طراحی شده.
پارس بلاگ
برای دانش آموزها بد نیست ، همچنین زیر نظر سازمان آموزش و پرورش استان فارس هست.
کاسپین بلاگ
قابلیت تنظیم تمامی بخش های وبلاگ ، آپلود فایل ، سیستم نظرخواهی ضد اسپم و از همه مهمتر ، استفاده ازسیستم قدرتمند movable type از مهمترین امکاناتی هست که میتونید استفاده کنید.
ریواس بلاگ
20 مگ فضا برای آپلود فایل بهتون میده + قابلیت ساخت آلبوم تصویر هم داره.
ایران بلاگ
اولین سیستم وبلاگ ایرانی هست که از تکنولوژی SSL استفاده میکنه ، اما برخلاف گفته خودشون سایت های بزرگیمثل بلاگر هم از این سیستم استفاده میکنن.
پارسی باکس
با استفاده از نرم افزار ارائه شده توسط این سرویس دهنده ، آفلاین بنویسید و آنلاین پست کنید!
بلاگ تک
اگه نیاز به 50 مگابایت فضا و پادکست دارید این سرویس رو پیشنهاد میکنم. همچنین خیلی ها دوست دارن زیرپستشون نظرات رو نشون بدن شبیه به movabletype یا wordpress که این سرویس دهنده این امکان رو برایشما مهیا کرده.
بلاگ پارس
با استفاده از این سرویس 5 آدرس متفاوت برای وبلاگتون خواهید داشت.
cast
اولین سرویس دهنده پادکست ایرانی هست که 2 آدرس متفاوت برای هر وبلاگ اختصاص داده.
انزلیچی
امکاناتی چون اختصاص فضا جهت آپلود عکس و ایجاد آلبوم تصویر داره. هم این سایت و هم سایت انزلی بلاگ هردومدعی هستن اولین سیستم وبلاگ در شهر انزلی هستند!
انزلی بلاگ
20 مگابایت فضای رایگان به کاربرای خود میده. این سایت مثل انزلیچی مدعی اولین سیستم وبلاگ در شهر انزلیاست!
آریانا بلاگ
امکان ساخت آلبوم عکس و ارسال پیام خصوصی برای اعضا از امکانات این سرویس دهنده هست.
وطن بلاگ
این سرویس دهنده امکاناتی همچون سیستم دنبالک ، فضا جهت آپلود فایل ، پادکست و امکان بروزرسانی از طریقموبایل را دارد.
sup
مجهز به ابزار های متنوع قرار دادن فایل های صوتی و تصویری در وبلاگ از جمله MP3 Player وGoogle/Youtube Video Player برای ایجاد ویدئو بلاگ ها. همچنین فضا جهت آپلود تصاویر و ایجاد فتوبلاگ واختصاص 2 آدرس متفاوت برای وبلاگ.
ققنوس من
اختصاص 5 مگابایت فضا با پهنای باند نامحدود و ارائه دهنده 2 گیگابایت فضا جهت ذخیره سازی ایمیل های شما!
بلاگ ساز
سرویس دهنده ای که ادعا میکند برای اولین بار در ایران 100 مگابایت فضا جهت ذخیره سازی فایل های شما ارائهمیکند. همچنین طبق متن نوشته شده در سایت ، در کمتر از 4 ساعت پاسخگوی سوالات شما هستند!
نی لاگ
امکان آپلود عکس و فایل ، انتقال پست ها و مطالب از دیگر سرویس دهندگان وبلاگ ، امکاناتی است که این سرویسدهنده به کاربران خود ارائه میکند.
امیدوارم که از این مقاله خوشتون اومده باشه و براتون کاربردی باشه .خوشحال میشم اگر سرویس دیگه ای رو میشناسید که من عنوان نکرده بودم رو معرفی کنید.
- ۹۷/۰۴/۲۴